Onze disciplines

U kunt bij ons terecht voor de complete inrichting en het onderhoud van uw tuin, of deze nou groot of klein is. Hieronder vindt u een overzicht van de werkzaamheden waarvoor u bij ons terecht kunt.

Tuinontwerp

EEN SAMENSPEL TUSSEN ONTWERPER EN KLANT

Wij hechten er veel waarde aan om uw wensen en ideeën om te zetten naar een goed ontwerp. Daarbij zullen wij u adviseren en begeleiden.

Na de inventarisatie van uw wensen en ideeën, begint voor ons het creatieve proces van het vertalen van uw wensen naar een schetsontwerp. Na uw goedkeuring wordt deze schets vertaald naar een definitief ontwerp.


Tuinaanleg

VAKKUNDIGE UITVOERING DOOR JARENLANGE ERVARING

Heeft u net een nieuwe woning of is uw huidige tuin niet geheel naar wens, dan kunnen wij dankzij onze jarenlange ervaring de aanleg van uw tuin op vakkundige wijze uitvoeren.

Wij zorgen ervoor dat alle benodigde materialen en planten op tijd worden besteld en dat de aanleg wordt uitgevoerd door onze hoveniers. Ook bent u bij ons op het juiste adres voor de aanleg van vijvers, tuinverlichting en beregeningsinstallaties. Meer informatie over tuinaanleg: mail of bel 06 – 27 59 41 88.


Tuinonderhoud

UW TUIN IS BIJ ONS IN PROFESSIONELE HANDEN

U kunt ons inschakelen voor o.a.:

 • Gazon onderhoud
 • Voorjaarsbeurt – najaarsbeurt
 • Winterklaar maken
 • Snoeien en rooien
 • Vijver onderhoud
 • Snoeien hagen, bomen en heesters
 • Bemesten tuin

U kunt ook een onderhoudscontract met ons afsluiten. Wij zorgen er dan voor dat uw tuin op gezette tijden onder handen wordt genomen. We praten graag eens met u over de mogelijkheden. Daarbij krijgt u van ons professioneel advies en een heldere kijk op de kosten. Onderhoud inplannen? Mail ons!


Bestrating

JARENLANG PLEZIER VAN GOEDE BESTRATING

Bestrating van uw tuin, voortuin of carport is sfeerbepalend voor de rest van uw tuin. Wij staan u graag bij met goed advies als het gaat om materiaalkeuzes. Ook kunnen wij uw tuin vakkundig bestraten waardoor u jarenlang verzekerd bent van degelijke paden en terrassen.

HET BESRATEN VAN TERRASSEN

Het terras is het meest belangrijke stukje tuin, u brengt daar immers de meeste tijd door… Het is belangrijk om goed na te denken over de plaats waar u het terras wilt aanleggen; ochtendzon of avondzon bijvoorbeeld? In de zon zitten is lekker, maar belangrijk is ook dat u de zon kunt weren. Dit kan met een parasol, maar ook met een meer natuurlijke beschutting zoals een begroeide pergola.


Hout-toepassingen

HOUT: SFEERVOL EN HANDIG

Wij verzorgen o.a. de volgende hout-toepassingen:

 • Pergola’s, zitbanken, bloembakken etc.
 • Carports, bergingen, containerkasten, tuinkasten etc.
 • Vlonders
 • Speeltoestellen en zandbakken
 • Dierenverblijven
 • Info over alle mogelijkheden? Bel ons!

SCHUTTINGEN

Schuttingen zijn er in vele stijlen, vormen en afmetingen. Met een schutting creëert u een eigen ruimte, waar u beschermd bent tegen wind en nieuwsgierige ogen. Een hoge heg of een haag van coniferen levert hetzelfde resultaat, maar neemt veel meer ruimte in dan een schutting. U verwacht van een houten schutting dat deze jarenlang mee gaat en dat deze tegelijkertijd uw tuin siert met een stijl die u past.


Boomverzorging

VAKMANSCHAP MET DIVERSE VEREISTE CERTIFICATEN

Wij zijn gespecialiseerd in boomverzorging zoals het snoeien en rooien van bomen. Wij kunnen zelfs grote bomen in een kleine ruimte snoeien of rooien. Door gebruik te maken van moderne machines (hoogwerker / telescoopkraan), gereedschappen en gekeurde klimuitrustingen, kunnen wij iedere boom voor u verwijderen of vakkundig snoeien met behoud van de natuurlijke kroon. Tevens kunnen wij het vrijkomend afval versnipperen, afvoeren en de wortels uitfrezen. Een boomsnoei-plan laten maken? Mail ons!