Over ons hoveniersbedrijf

ALS GROEN ECHT GROEN MOET ZIJN!

Sinds 2007 zijn wij, Richard en Wendy van Mook, gestart met ons hoveniersbedrijf. Liefde voor het hoveniersvak en jaren aan ervaring in de groenvoorziening deden ons besluiten voor onszelf te beginnen. Inmiddels hebben wij een bedrijf opgebouwd (samen met ‘onze jongens’) waarin wij kwaliteit, vakmanschap en persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan.

Wij weten ondertussen als geen ander hoe belangrijk het is dat een tuin goed wordt aangelegd en onderhouden. Een tuin is voor ons daarom ook meer dan een stuk grond met planten, tegels en stenen. Een tuin is een plek waar je zorgeloos moet kunnen genieten van je vrije tijd en van elkaar. Kijk voor onze mooiste tuinen op de pagina ‘Projecten’.

VAN TUINONTWERP TOT ONDERHOUD

Om een tuin naar uw wensen te creëren zodat u er nog veel jaren van kunt genieten, bieden we u het complete pakket. Wij ontwerpen uw tuin, leggen de tuin (in samenspraak met u) helemaal aan en kunnen vervolgens zorgen voor het onderhoud. Kijk voor meer informatie over onze verschillende disciplines op de pagina ‘Onze disciplines’.

PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Voor opdrachten van particulieren in de regio staan wij altijd klaar. Maar ook voor bedrijven nemen graag de zorg van de aanleg en/of onderhoud van de bedrijfstuin over, zodat u rustig alle aandacht op uw bedrijfsvoering kunt richten. Wij zorgen dan voor een professioneel verzorgd en uitnodigend aanzicht van uw onderneming. Voor meer informatie hierover kunt u ons mailen of bellen.